Gödöllő Coop

Rólunk

A Gödöllő Coop Zrt.-t 1999-ben hozta létre a Gödöllőn és környékén évtizedek óta kereskedelmi tevékenységet végző Gödöllő és Vidéke ÁFÉSZ. A létrehozatal fő célja a kereskedelmi tevékenység hatékonyságának növelése és főképp a vevői igények magas szintű kielégítése, olyan szervezeti formában, amely megfelel a kereskedelem igényeinek és egyben a folyamatos fejlődés lehetőségét is magában hordozza.

A Gödöllő Coop Zrt. 9 közigazgatási területen (Gödöllő és Veresegyház városokban, valamint Erdőkertes, Szada, Mogyoród, Kistarcsa, Szilasliget, Sződ és Csömör községekben) kiemelten kiskereskedelmi tevékenységet végez. A fő profil az élelmiszer és napi cikk kiskereskedelem. Ezt a tevékenységet 14 saját irányítású, élelmiszer főprofilú egységben, 6 iparcikk és egyéb főprofilú egységben, valamint 49 db bérleményes egységben végzi (ezen utóbbiak főként vendéglátó-ipari egységek). Az árbevétel kiemelkedő részét, 85,4. %-át az élelmiszer kereskedelemből származó árbevétel adja. A kereskedelmi egységek összes bruttó alapterülete több mint 25000 m2.
A Gödöllő Coop Zrt. hatékonyan vette át az alapító által korábbiakban végzett tevékenységet, új fiatal vezetéssel és modern marketingszemléletű irányítással. Piaci pozíciói a fokozódó versenyhelyzet (áruházláncok megjelenése és folyamatos terjeszkedése) ellenére stabil és egyben növekvő tendenciát mutat. A cég a térség egyik legjelentősebb kereskedelmi szervezete, több mint 13000 regisztrált törzsvásárlóval és a területen mindenkor meghatározó jellegű ár- és piacpolitikával.

A Gödöllő COOP Zrt. a legnagyobb magyar üzletlánc, a COOP tagja.
A COOP láncon belül a Gödöllő Coop Zrt. az élvonalban helyezkedik el az országos rangsorban, Pest megyében pedig az első helyen áll az összesített kereskedelmi és gazdasági mutatók alapján. Kereskedelmi politikáját a “Jót, jó áron” filozófia valamint az ellátási és partnerségi biztonság hatja át.

A Gödöllő Coop Zrt. egységeiben főként a Galga-mente kisközségeiből illetve a kistérségből származó és bejáró dolgozók dolgoznak. A kistérségi foglakoztatáshoz a Gödöllő COOP Zrt. jelentősen hozzájárul.
A Gödöllő Coop Zrt. egységeiben minden dolgozó szakképzett, de a haladással való lépéstartás érdekében cégünk a dolgozóit részben saját, részben külső szervezetek segítségével rendszeres, intenzív szakmai és kapcsolódó oktatásokban részesíti.

A Gödöllő Coop Zrt. az eddig elért gazdasági eredmények, valamint a felhalmozott erkölcsi tőke, a jó imázs okán a térség fő kereskedelmi szolgáltatójaként kíván működni. Üzleti elképzelései szerint versenyben kíván maradni a térségben jelentős számban működő multinacionális kereskedelmi cégekkel a napi cikk kereskedelem vonatkozásában.

Vállalatunk ezért folyamatosan fejleszti kereskedelmi egységeit, ezzel is megfelelni kíván egyrészt az elhelyezkedéséből (budapesti agglomeráció) adódóan  kiélezett verseny szabta követelményeknek, másfelől a legnagyobb magyar üzletlánc – a COOP üzletlánc – által megszabott sztenderdeknek.

 

Gödöllő Coop Zrt.
2100 Gödöllő, Kőrösfői u. 34.
Tel.: +36 28/410-130, +36 28/420-130, +36 28/430-130, +36 28/430-780
Fax: +36 28/430-780