Megújult a Gödöllő Coop Zrt. Mogyoród, Gödöllői úti üzlete

Megújítottuk a Gödöllő Coop Zrt. Mogyoród, Gödöllői úti üzletét. A rekonstrukció során megnöveltük az eladótér méretét, kialakítottunk egy új belső parkolót, és jelentősen modernizáltuk a kereskedelmi egység belső tereit. Az új elrendezés és az esztétikus új elemek javítják az átláthatóságot, emelik az üzlet minőségét és a vásárlási élményt. Az épületenergetikai fejlesztések – úgy, mint napelemes rendszer és hőszivattyús fűtési rendszer – pedig a gazdaságosságot és környezetvédelmet szolgálják.

A közel 277 négyzetméteres eladótérrel rendelkező élelmiszerbolt, amely már hosszú ideje népszerű, jelentős ráfordítással újult meg. Az önerős beruházás révén az üzlet bezárása és újranyitása között mindössze két hét telt el.

A korábban Coop ABC besorolásból, az üzlet Coop Szuper kategóriába került, mely jelentős választéknövekedéssel járt együtt.

Az átalakítás során figyelembe vettük az üzlet speciális elhelyezkedését, vevői körét és az egyedi fogyasztási szokásokat. Ennek köszönhetően az alap kínálaton kívül, közel 1500 cikkelemmel bővült a termékkínálat és több helyet kaptak a helyben sütött pékáruk, friss sütemények, grilltermékek, valamint az egészséges, gluténmentes és laktózmentes termékek is..

Bízunk benne, hogy a megújult üzletre nem csak Mogyoród környékén élők, hanem a vonzáskörzet távolabbi területeiről érkezők is pozitívan reagálnak. Az üzlet személyzete továbbra is a megszokott figyelemmel és szolgáltatással várja a vásárlókat az új környezetben.

Az üzlet címe: Mogyoród, Gödöllői út 29.
Nyitvatartása: hétfőtől péntekig 6:00-19.30, szombaton 6:00-15:00, vasárnap 7:00-14:00

A Gödöllő Coop Zrt. Gödöllő Egyetem téri üzlete megújult

A rekonstrukció során jelentősen megújultak a kereskedelmi egység belső terei: a korszerű üzletviteli elvek szerinti új elrendezés, valamint új esztétikai elemek javítják az átláthatóságot, emelik meg az üzlet színvonalát és a vásárlási élményt, a kapcsolódó épületenergetikai fejlesztések pedig a gazdaságosságot és környezeti szempontokat szolgálják.
A mintegy 250 m² eladótéri alapterületű, nagy népszerűségnek örvendő és múlttal rendelkező élelmiszerüzlet nagyságrendileg 30 millió forintból, önerős beruházással, a bezárástól újra nyitásig számítottan, mindössze 3 hét alatt újulhatott meg.

Az átalakítás során – tekintettel az üzlet speciális elhelyezkedésére, vevői körére és ebből következően egyedi fogyasztási mintázatára – az alapvető választékon kívül kiegészítő jelleggel nagyobb arányban kaptak helyet a helyben sütött finom pékáruk, a friss cukrászsütemények, grill termékek, valamint az egészséges és gluténmentes valamint laktózmentes árufélék is.

A Gödöllő COOP Zrt. bízik abban, hogy a megújulásra nem csak Gödöllő e városrészén élők, dolgozók, hanem a vonzáskörzet távolabbi részéről érkezők is jól reagálnak, és a vásárlói igényt immár új környezetben, de a korábbiakban megszokott odafigyeléssel, hosszú távon tudja szolgálni az üzlet személyzete.
A Gödöllő, Egyetem tér 17. szám alatt található üzlet nyitva tartása: hétfőtől péntekig 6-19.30 óra, valamint szombaton 6-15 óra között várja kedves vásárlóit.
(forrás: Élelmiszer Online, 2017. augusztus 16.)

A KMS védjegyes termékek népszerűsítése a Gödöllő Coop Zrt.-nél

A Védjegy minőségi garanciát jelent a fogyasztó számára.Célja, a minőségi sertéshús termékek népszerűsítése mellett az is, hogy az átlagon felüli hazai sertéshús termékek irányába orientálja a fogyasztókat, valamint, hogy növelje a magas élvezeti értékű termékek fogyasztását.
A COOP hírszolgálat stábja is ellátogatott az üzletekbe, ahol személyesen beszélgetettünk a program részleteiről, a vásárlói visszajelzésekről a Gödöllő COOP vezetőivel.