A Gödöllő Coop Zrt. Gödöllő Egyetem téri üzlete megújult

A rekonstrukció során jelentősen megújultak a kereskedelmi egység belső terei: a korszerű üzletviteli elvek szerinti új elrendezés, valamint új esztétikai elemek javítják az átláthatóságot, emelik meg az üzlet színvonalát és a vásárlási élményt, a kapcsolódó épületenergetikai fejlesztések pedig a gazdaságosságot és környezeti szempontokat szolgálják.
A mintegy 250 m² eladótéri alapterületű, nagy népszerűségnek örvendő és múlttal rendelkező élelmiszerüzlet nagyságrendileg 30 millió forintból, önerős beruházással, a bezárástól újra nyitásig számítottan, mindössze 3 hét alatt újulhatott meg.

Az átalakítás során – tekintettel az üzlet speciális elhelyezkedésére, vevői körére és ebből következően egyedi fogyasztási mintázatára – az alapvető választékon kívül kiegészítő jelleggel nagyobb arányban kaptak helyet a helyben sütött finom pékáruk, a friss cukrászsütemények, grill termékek, valamint az egészséges és gluténmentes valamint laktózmentes árufélék is.

A Gödöllő COOP Zrt. bízik abban, hogy a megújulásra nem csak Gödöllő e városrészén élők, dolgozók, hanem a vonzáskörzet távolabbi részéről érkezők is jól reagálnak, és a vásárlói igényt immár új környezetben, de a korábbiakban megszokott odafigyeléssel, hosszú távon tudja szolgálni az üzlet személyzete.
A Gödöllő, Egyetem tér 17. szám alatt található üzlet nyitva tartása: hétfőtől péntekig 6-19.30 óra, valamint szombaton 6-15 óra között várja kedves vásárlóit.
 
(forrás: Élelmiszer Online, 2017. augusztus 16.)

A KMS védjegyes termékek népszerűsítése a Gödöllő Coop Zrt.-nél

A Védjegy minőségi garanciát jelent a fogyasztó számára.Célja, a minőségi sertéshús termékek népszerűsítése mellett az is, hogy az átlagon felüli hazai sertéshús termékek irányába orientálja a fogyasztókat, valamint, hogy növelje a magas élvezeti értékű termékek fogyasztását.
A COOP hírszolgálat stábja is ellátogatott az üzletekbe, ahol személyesen beszélgetettünk a program részleteiről, a vásárlói visszajelzésekről a Gödöllő COOP vezetőivel.