Vásároljon Kiváló Minőségű Sertéshúst és sertéshús termékeket a Gödöllő COOP Zrt. üzleteiben!

Mitől Kiváló Minőségű a sertéshús?

Kiváló Minőségű Sertéshúsnak (KMS) a Magyarországon felnevelt, GMO mentes kukorica és egyéb szemes gabona alapú, az EU által engedélyezett takarmány összetevőket tartalmazó takarmánnyal etetett vágott állat húsa minősíthető. A nem növényi eredetű összetevők aránya a takarmányban nem lehet nagyobb 5%-nál.
A hazai tájakon megtermelt, minőségi kukoricával és búzával etetett sertésekből előállított sertéshús egyedi, zamatos ízvilággal rendelkezik.
A védjeggyel ellátott minőségi sertéshúsból készült étel finom és zamatos, mind ízében, mind teltségében, mind pedig beltartalmi értékeit tekintve összetéveszthetetlen, magas élvezeti értékű.

Kiváló minőség az élőállattól az asztalig!

A KMS Védjegy, amelyet kizárólag magyar vállalkozások nyerhetnek el, egy átfogó terméktanúsítási rendszert takar, amely a teljes sertés termékpályát lefedi.
A tanúsítás során az auditorok szigorúan ellenőrzik a sertéshús előállításának minden fázisát. A vizsgálatok nem egy kiragadott piaci szereplőt vagy annak egy termékét vizsgálják a termékpálya adott pontján, hanem biztosítják, hogy a termék a termékpálya minden szintjén, a hizlaldától egészen a fogyasztók asztaláig megfelel a minősítési kritériumoknak. A tanúsítás vizsgálja a termékek minőségét és az előállítás élelmiszer-biztonsági, nyomonkövethetőségi, állatjóléti, takarmányozási, higiéniai és termeléstechnológiai feltételeit.

A Védjegy minőségi garanciát jelent a fogyasztó számára.
Célja, a minőségi sertéshús termékek népszerűsítése mellett az is, hogy az átlagon felüli hazai sertéshús termékek irányába orientálja a fogyasztókat, valamint, hogy növelje a magas élvezeti értékű termékek fogyasztását.

 

Kiváló minőségű Sertéshús valamennyi üzletünkben!

A Gödöllő COOP Zrt. KMS minősített hús beszállítója a Varga Hús 2000 Kft., mely 1991 óta működik, Heves megyében, Boldog településen.
A cég vágóhidat és feldolgozót üzemeltet, jelenleg 22 fő alkalmazottal.

A Varga Hús 2000 Kft. a sertéseket folyamatosan ellenőrzött magyar sertéstelepekről vásárolja, a friss húson kívül továbbá, tradicionális, házias jellegű élelmiszereket (hurkát, sütőkolbászt, füstölt kolbászt, szalámiféléket, füstölt árut, szalonnaféléket, stb.) készít és forgalmaz.
A cég 2000 óta beszállítója a Gödöllő COOP Zrt.-nek, továbbá hosszú évek óta beszállítója több mint 40 közétkeztető vállalatnak, élelmiszer üzletnek és vendéglátóipari vállalkozásnak a térségben.

 

Tisztelt Vásárlóink!

Fontos, hogy itt megjegyezzük, hogy a Gödöllő COOP Zrt. a KMS védjegyes húst és feldolgozott termékeket nem kínálja Önöknek magasabb áron.
A KMS minősítés ilyen módon egy külső fél által igazolt és felügyelt többletgarancia azért, hogy Önök számára mindig biztonságos, egészséges és megfelelő beltartalmi értékű árut kínálhassunk.

Valamennyi boltunkban hozzájuthatnak a Kiváló Minőségű Sertéshús védjegyes friss tőkehúshoz, húskészítményekhez, bolthálózatunk elérhetőségét itt találják.

Várjuk Önöket szeretettel!

 

_____

További információk a Kiváló Minőségű Sertéshús védjegyről:

http://www.finomsertes.hu/

 


 

Aktuális szórólapunk e-mailben!

Nem jutott el Önhöz kiadványunk? Igényelje itt és e-mailben megkapja!
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztató tartalmát Adatvédelmi tájékoztató
OSense O-Sense